REGENDOUCHES EN COOKERS

REGENDOUCHES EN COOKERS

Echt, ik geef het eerlijk toe: ik heb een slecht geheugen én ben niet handig! Ik denk vaak van wel, maar kom er dan toch achter dat het idee leuk was, maar de uitvoering wat minder.

Zo kom ik bij de gezinnen steeds vaker van die regendouches tegen. Ik moet zeggen, toen wij een paar jaar geleden de badkamer lieten verbouwen waren de werklui verbaast dat wij géén regendouche wilden…Tja, mijn redenatie is dat ik een hekel aan regen heb dus waarom zou ik er dan binnen in willen staan?

Hoe vaak ik wel niet met een nat hoofd of pak heb gelopen na het schoonmaken van een badkamer…Echt, ik vergeet steeds welke kant ik de hendel moet draaien voor de regendouche of voor de handdouche met als gevolg dat ik altijd de verkeerde kant op draai (en de volgende dag weer vergeten zijn welke kant ik ook al weer gedraaid had)

Maar ook een babybadje vullen met de handdouche en deze even loslaten om de badolie of iets van de grond op te pakken, gaat geregeld mis, met als resultaat wéér dweilen.

Ook met Cookers heb ik regelmatig bonje. Indrukken, draaien, duwen, vloeken, met twee handen…au, ja hij doet het. Over mijn arm, weliswaar, maar hij doet het. Maar hoe deed ik dat nou?

Ach, zolang ik, als ik de volgende dag bij ‘mijn’ gezin kom en de baby ga verschonen niet eerst denk: wat is het ook alweer? Jongetje? Meisje? En wie zijn die mensen in bed daar? Dan zal het allemaal wel loslopen.

En badkamers schoonmaken? Dat doe ik tegenwoordig gewoon, met handschoenen, (optioneel) mondkapje en douchemuts… 

Deel bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.