Hoer een meisje

Hoer een meisje

Een paar jaar geleden kwam ik bij een gezin waarvan de vader zo vermoeid was dat hij de  ooievaar op zijn kop aan het raam plakte waardoor deze heel boos de huiskamer in keek.

Later kwam ik bij een (vluchtelingen)gezin die de taal niet machtig waren dus een slinger met:GESLAAGD aan het ledikantje hadden gehangen.

Wat ik nóg vaker tegenkom is zo’n slinger met: HOERA EEN BABY/JONGEN/MEISJE.  Zo kwam ik een keer bij een gezin die een HOERA EEN MEISJE slinger voor het keukenraam hadden gehangen maar geen rekening hadden gehouden met dat het een  drie-vaks raamkozijn was waardoor er vanaf buiten te zien was: HOER EEN MEISJE.

Het was een heel leuk en lief gezin dus ik heb ze maar even op de ‘fout’ gewezen,  maar ik heb het ook wel een meegemaakt dat ik bij een niet zo leuk gezin was en toen dacht ik:  ‘ik zeg niets, staat niet in  mijn werkomschrijving’.

Elke morgen als ik voor de deur stond zag ik het weer staan:HOER EEN MEISJE, en elke dag kwam ik met een glimlach op mijn gezicht binnen!

Ik weet niet meer of het gezin er die week zelf ook achtergekomen is, maar mezelf kennende zal ik met een stalen blik hebben gereageert met:”Joh, echt? Helemaal nooit gezien!” 

Deel bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.