Mary Poppins vs Dora

Mary Poppins vs Dora

Zoals ik al eerder vertelde heb ik altijd van alles bij me. Alle maten tepelhoedjes (heb ze ooit bij Aliexpress besteld maar het schijnt dat Chinese vrouwen héle kleine tepeltjes hebben, dus heeft iemand een Chinese kraamvrouw of hond met borstvoedingsproblemen of  tepelkloven, laat het me weten😉)  vingervoedt spuitjes, medela of bepanthen tepelzalf, kolf…noem maar op! Met uitzondering van kunstvoeding, want dat is door de ruime openingstijden van de supermarkten makkelijk zelf te halen door de vaders.

Dus als ik in een gezin ben en er zijn problemen met de borstvoeding die met een van de door mij meegebrachte attributen verholpen kunnen worden en ik zeg dat ik ze bij me heb, krijg ik vaak de reactie:”‘joh, jij hebt ook alles bij je!”
Ik zeg dan altijd dat ik net Mary Poppins ben, met haar tas.

Zo had ik laatst voor een weekje een nieuwe collega mee, die een paar jaar het vak uit was geweest. Ze was ongeveer 25 jaar jonger dan ik. Er waren die week wat spullen uit mijn tas gekomen en op de opmerking van de vader dat ik alles bij me had, zei mijn collega:” ja, ze heeft een Dora tas”

Toen voelde ik mij ineens steen-, en steen oud!

José van Det

Deel bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.