Geboorte van een boek!

Geboorte van een boek!

Toen ik begin dit jaar reacties kreeg als: “Je zou al je verhalen eens uit moeten brengen in een boek” had ik niet verwacht dat dat ook daadwerkelijk zou gebeuren!

Mijn Utrechtse ex-buurvrouw Jolanda, redacteur, bood aan om mij te helpen en bracht Froukje, grafisch vormgever mee, waar ze meer mee had gewerkt. Omdat zij het ook heel leuk vonden om te doen en om mij te helpen besloten zij dit voor een vriendenprijsje te doen, iets waar ik ze ongelofelijk dankbaar voor ben!

Ook de website was aan vernieuwing toe dus Farid, de webdesigner en alleskunner, die ooit aanbood om geheel kosteloos voor mij een website te maken, en daar misschien nu al lang spijt van heeft, ging daar mee aan de slag.

En bij al die vernieuwingen hoort ook een nieuwe afbeelding. Dit keer wilde ik een lieve heks, eentje die ook echt op mij lijkt; klein, grijs haar en gezet (mag niet dik zeggen van mijn vrienden, want: “zo haal je jezelf naar beneden”. Nou daar ben ik al met mijn 1,50…

Dus heeft Bregtje voor mij deze heks getekend, waar ik echt heel erg blij mee ben.

Dus nog even geduld allemaal, want binnenkort is het boek er:

Dagboek van een kraamheks

Deel bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.